Huys Vogelweyde

Sfeervol, groen en levensloopbestendig wonen

Na foto Huys Vogelweyde Resido

De Nieuwe Deventerweg, een lommerrijke laan aan de zuidkant van Zwolle. Tussen de huisartsenpraktijk ‘Berkenhove’ en restaurant ‘Puik’, bevindt zich deze ruwe diamant. Verscholen achter opgeschoten groen, met twee boerderijen en een verzameling aan gedateerde bijgebouwen. Jarenlang was dit de thuisbasis voor groenteman Beldman die met zijn paard en wagen de Zwolse wijken bediende.

VERKOOPINFORMATIE: [email protected]

Makelaar: Edwin van  Vilsteren Makelaars
Architect: VANDERSALM-aim
Aannemer: Knol bouw Hasselt
Opleverdatum:  medio 2025

Comfortabel en toekomstbestendig

De woningen en de opstallen maken plaats voor een appartementencomplex dat ruimte biedt aan 23 levensloopbestendige appartementen. In het hart van het project ontstaat een mooie hoftuin, ontworpen door Buro Mien Ruys. Deze tuin zorgt voor een sociale, prettige verbinding, met voldoende oog voor privacy. De appartementen worden opgeleverd met een hoogwaardige energieprestatie (BENG). Er wordt een bodem-water warmtepomp systeem toegepast, waarbij de vloerverwarming in de zomer uw woning kan koelen. Gedurende warme zomers een extra comfort. De appartementen worden standaard geleverd met een luxe, hoogwaardige Bruynzeelkeuken, die naar uw persoonlijke wensen is aan te passen.

Kortom een project helemaal in Resido-stijl: compleet, eigentijds en luxe.

VERKOOPINFORMATIE: [email protected]

En de nieuwe bewoners? Die zullen zich in Huys Vogelweyde snel thuis voelen. De plek is beschut en groen. Naast de natuur en groen heeft de wijk Oud-Ittersum een prettig voorzieningenniveau. Winkelcentrum Zwolle-Zuid is nabij voor de dagelijkse boodschappen. Verder zijn voorzieningen als huisarts, fysio en apotheek op loopafstand aanwezig, evenals de opstapplaats voor openbaar vervoer. Kortom, een plek waar het rustig en onbezorgd wonen is.

VERKOOPINFORMATIE: [email protected]